Bruidsmake-up

bruidsmake-up 3 Sinds 1992 ben ik gediplomeerd Visagiste en gespecialiseerd in Bruidsmake-up. Op jullie trouwdag moet de Bruid natuurlijk het stralend middelpunt zijn. De juiste make-up die precies bij jou past is vanzelfsprekend erg belangrijk.

Ik werk met de make-up lijn van Alcina. Dit merk is gespecialiseerd in make-up en blijft gegarandeerd de hele dag goed zitten. En dat is een MUST!

Proefsessie Bruidsmake-up:

Allereerst maken we een afspraak voor de proefmake-up. Al jouw wensen worden dan besproken en samen gaan we kijken wat het beste bij jou past. Dit stemmen we dan precies af op de kleur van je trouwjurk, boeket en de kleur van het kostuum van je aanstaande echtgenoot. Dan ga ik de make-up bij je opbrengen. We gaan net zo lang door tot het helemaal perfect is voor jou. Ook al duurt dit de hele dag.

foto bruidsmake-upTrouwdag:

Op de bruiloft ben ik ruim op tijd aanwezig op de gewenste locatie om je make-up te verzorgen. We hebben alles tijdens de proefsessie besproken en dus zal dit zeer relaxt gaan. Geen zenuwen op de dag zelf! Je make-up krijgt ook nog een speciale make-up fix zodat het de hele dag goed blijft zitten.

Ook is het mogelijk om de moeders, getuigen en bruidsmeisjes van make-up te voorzien. Dit bespreken we dan ruim van te voren. Indien gewenst is het ook altijd mogelijk om voor hun eerst een proefsessie in te plannen, maar dit is geen vereiste.

Pimp-up make-up:

Indien gewenst kan ik  vlak voor de fotosessie begint ook nog je make-up bijwerken.

Wil je ‘s-avonds voor op het feest een andere make-up of wil je het bijgewerkt hebben , dan kan ik dit tevens voor je verzorgen.

( Alle tarieven vindt je hieronder )

Bruidsmake-up 2 bruidsmake-up 4 bruidsmake-up 5

Homo huwelijk:homohuwelijk mannen visagie

Ook voor de mannen kan ik een trouwmake-up verzorgen. Het bovenstaande is ook hierbij van toepassing. ( Zie tarieven hieronder)

Feest en Gala Make-up:

Zoekt u een visagiste voor een Feest make-up, Gala make-up of voor een Foto-Shoot,   dan bent u bij mij tevens aan het juiste adres. Ook dat kan eventueel bij u thuis of een andere gewenste locatie.  ( zie tarieven hieronder) Uiteraard ook mogelijk in mijn salon aan de Frambozenstraat 43 te Den Haag.

Tarieven:

Bruidsmake-up incl. proefsessie   € 165,00 ( proefsessie bij mij in de praktijk)

Bruidsmake-up incl. proefsessie *   € 179,00 ( * proefsessie bij u thuis)

Bijwerken voor de fotoshoot of feest   €  80,00

Make-up gast ( op locatie bruid)   €  59,00

Make-up gast ( incl. proefsessie)   € 79,00

Make-up voor de man/bruidegom   € 65,00

Na de Proefsessie dient de helft van het totaalbedrag te worden voldaan.


Visagie:

Feest, avond of glamour make-up   € 75,00

Dagmake- up   € 65,00

Wenkbrauwen epileren   € 11,00

Bovenstaande prijzen zijn incl. BTW, maar excl. km. vergoeding ( tenzij u op steenworp afstand woont) en parkeergeld.

Voor weekenden  en feestdagen geldt een tarief van 25% bovenop de genoemde prijzen.