Introductie Huidspecialist

 

Introductie Huidspecialist:                                                                                        

 

Mijn naam is Agnes Delfgaauw en ben sinds 1991 huidspecialist.In deze jaren heb ik een meer dan gebruikelijke belangstelling voor de huid en de vaak daarmee gepaard gaande problemen ontwikkeld en als vanzelf een enorme knowhow vergaard. Deze knowhow vormt de basis van mijn cosmetisch denken en weten. 

                                                                                                                                              

Mijn specialisaties zijn oa:
– Verwijderen couperose/steelwratjes
– Rimpelcorrecties
– Littekencorrecties
– Verwijderen pigmentvlekken
– Acne
– Alle Huidproblemen
– Zuurstofbehandelingen, Vochtbehandelingen en Anti -Aging behandelingen.
– Wallen onder de ogen behandelen
 
 Daarnaast weet ik mij gesteund door de topmerken Jan Marini , MD Formulations , Alcina, Bernard Cassière en Jeunesse ( Instantly Ageless)   waardoor mijn ideeën kunnen worden omgezet in resultaat en daarvan kunt u profiteren.
Kortom: een zeer uitgebreid pakket aan mogelijkheden.
 
 Ook voor het epileren van wenkbrauwen en het verven van de wimpers tot complete kuurbehandelingen voor zowel gelaat als lichaam bent u  hier aan het juiste adres. Ook kan ik voor veel behandelingen bij u thuis komen.
                                                                                       
Wilt ook u weten wat ik voor u kan betekenen dan nodig ik u graag uit een afspraak te maken voor een vrijblijvend consult.
Hieraan zijn geen kosten verbonden. Tijdens het consult worden uw wensen en verwachtingen geïnventariseerd, waarna we in overleg een programma kunnen samenstellen.
 
Om de effectiviteit van de gezichtsbehandelingen te versterken en te ondersteunen is er een ruim aanbod van specifieke, probleemoplossende producten voor handen en voor het bereiken van uw doel is het van groot belang dat u ook thuis die producten gaat gebruiken. Want een gezonde, mooie huid is alleen te bereiken met een goede nazorg en de juiste producten. Ik kan u precies uitleggen wat voor u het meest geschikt is.
 
Daarnaast is uw huid ook een weerspiegeling van uw inwendige gezondheid zoals bijvoorbeeld een goede darmwerking. Ook geef ik hiervoor voedingsadviezen. Het houdt dus niet op bij de huid aan de buitenkant. Ik kijk naar het geheel.
 
Een gezonde huid is een mooie huid, geeft u zelfvertrouwen en laat u stralen. Ik help u graag uw doel te bereiken. Een mooie huid is een keuze. Wees zuinig op uw huid: u heeft er maar één.