323

 

 


Het AOV (Adviesbureau Orthomoleculaire Voeding) ontwikkelt en distribueert
sinds 1986 hooggedoseerde voedingssupplementen zoals vitaminen, multivita-minen, mineralen en fytotherapeutica. Bij huidproblemen en andere lichamelijke problemen word ik door het AOV geadviseerd welke voedingssupplementen mede tot verbetering kunnen leiden.Aangezien veel huidaandoeningen te maken hebben met onjuiste voeding is dit een uitstekende aanvulling op mijn werk als huidspecialiste. Heeft u een gezondheidsprobleem of huidprobleem en wilt u dit ook van binnenuit behandelen, dan kunt u bij mij een gratis consult aanvragen. Ook zijn alle voedingssupplementen van het AOV bij mij verkrijgbaar.

De natuur geeft ons de ingrediënten voor een gezonde geest en een gezond lichaam. Dit is de kracht van de natuur. En van AOV, want AOV gebruikt in de producten alleen vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die zo dicht mogelijk bij de natuur staan.

Natuurlijk zonder toevoegingen: De vitamines en mineralen in de supplementen van AOV hebben een zo natuurlijk mogelijke vorm, zodat het lichaam deze makkelijker herkent en opneemt. AOV gebruikt alleen die stoffen in de supplementen die het lichaam kan gebruiken. Zo bevatten de natuurlijke supplementen geen kunstmatige toevoegingen en zijn vrij van lactose, fructose, gluten en gangbare allergenen. Mocht het toch nodig zijn om iets toe te voegen dan wordt dit duidelijk op het etiket vermeld.

Past in een vegetarisch dieet: Volgt u een vegetarisch dieet dan is AOV een goede keuze. AOV maakt namelijk gebruik van geheel plantaardig en makkelijk te slikken capsules.

Eenvoudig in te nemen: Heeft u moeite met het innemen van capsules dan kunt u de meeste capsules van AOV eenvoudig open maken. De inhoud kunt u vermengen met uw voeding of oplossen in water of yoghurt. Wist u dat…. …AOV een Nederlandse supplementenlijn is? …AOV al meer dan 25 jaar wordt geadviseerd? …de vitaminen en mineralen een zo natuurlijk mogelijke vorm hebben? …de supplementen passen in een vegetarisch dieet? …u bij mij een gratis consult kan aanvragen via telefoonnummer 0619494791 of via het contactformulier.

                                102_multi-basis 106-multizwangerschap_150cc-wit 112-multi-probiotica-50__1