Bernard Cassiere 

bernard cassiere foto letters Bernard Cassiere is een creatief en modern Frans cosmeticamerk. De producten voor gezicht en lichaam bevatten natuurlijke extracten die zijn aangepast aan de behoeften van elk huidtype.Bernard Cassière innoveert en creëert voor u steeds meer heerlijke en ludieke behandelingen. Tussen modern en traditie, Onze produkten zijn het resultaat van onze cosmetische knowhow en van de traditionele methodes van onze artisanale meesters.  Daar waar mogelijk worden actieve werkstoffen van Fairtrade handel geselecteerd .Meer nog, in de mate van het mogelijke worden gerecycleerde en recycleerbare verpakkingen ontwikkeld. Met zijn complete series voor gelaat en lichaam, wordt voor elke huidtype een aangepaste oplossing aangeboden. Professionele behandelingen maar toegankelijk met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding Bernard Cassièrre biedt oa de geweldige Vocht, Anti Stress ,  Anti aging ( time interceptor)- en Zuurstofbehandelingen( honing) en de Ophelderende behandeling met kiwi.   Hydra Nutrition behandeling met Bamboe-Aloë Vera: De oplossing van Bernard Cassière voor de huid die vochtarm is. Duur van de behandeling 1,5 uur. De hydratante Bamboe-Aloë Vera heeft een gladmakend effect en de huid is opgevuld.

honingbehandelingZuurstofbehandeling met honing: Pure verwennerij met de zuurstofbehandeling op basis van honing. Voor een egale en stralende teint . Duur  van de behandeling is ongeveer 1 uur en 15 minuten. De gommage met suiker en honing, het masker met een moussetextuur gemengd met echte acaciahoning voor opmerkelijke resultaten. Deze behandeling stimuleert de celvernieuwing dankzij een samenstelling van complexe suikers, vitamines en oligo-elementen. De huid straalt en blaakt van energie…  Overvloedig gebruik mag!!!

Anti Aging behandeling Time Interceptor: Omdat de huid vanaf 35-40 jaar moet strijden tegen verlies van glans, een oncomfortabel gevoel, onregelmatigheden van de huid, verlies van veerkracht, verschijnen van kraaienpootjes en rimpeltjes, heeft Bernard Cassière de lijn Time Interceptor ontwikkeld. Herontdek in het instituut uw anti-aging behandeling, een combinatie van extracten van polyfenolen van Arganblaadjes, tijgernoot, boomschors van de Anogeissus Leiocarpus en Arganolie vanaf nu toegevoegd aan de boosters voor een maximale doeltreffendheid.

Intense ophelderende behandeling met kiwi; 239Om een oplossing te bieden voor huidproblemen als hyperpigmentatie, bruine vlekken of een vale huid, heeft Bernard Cassière een compleet programma ontwikkeld “illuminator de teint”. Beschikbaar als professionele behandeling en in de verkoop, op basis van natuurlijke actieve werkstoffen verkregen uit recente onderzoeken. Het is bekend dat Vitamine C een van de meest doeltreffende ingrediënten is in de stijd tegen de hyperpigmentatie, Daarom heeft Bernard Cassière gekozen voor kiwi, erg rijk aan vitamine C, als hoofdingrediënt voor de nieuw serie en de ophelderende behandeling. Aanbevolen in een kuur van 3 behandelingen. Na slechts 1 behandeling is de huid stralender, egaler, beter gevoed en heeft meer comfort, en de pigmentvlekken zijn lichter.

chocolade behandelingAntistress behandeling met chocolade: Gun uzelf een weldadige ontsnapping aan de alledaagse stress met deze heerlijke chocoladebehandeling van Bernard Cassièrre. Een behandeling met cacaoboter en etherische oliën van sinaasappel. een heerlijke chocolade fondue en een nectar met extracten van vanille en cacao. De cacaoboter verrijkt met essentiële oliën van sinaasappel voedt en tonifeert de huid. De chocolade beschermt en heeft een anti radicalaire en anti-oxidante werking. De nectar van de cacao verrijkt met vanille olie werkt beschermend, dynamiseert en hydrateert uw huid.