Pigmentvlekken verwijderen

U kunt  bij ons eenvoudig en veilig huidoneffenheden laten verwijderen door middel van de Diathermiemethode. Hoogfrequent wisselstroom veroorzaakt warmte in het lichaam die zich aan de punt van een naaldje samenbalt. Hierdoor worden bepaalde oneffenheden in of op de huid verhit waardoor deze verdwijnen. U kunt fibromen, couperose, spinnaevi, pigmentvlekken en tele’s eenvoudig laten verwijderen.

Hyperkeratose zijn licht gepigmenteerde verhevenheden die veel voorkomen bij oudere mensen. Deze pigmentvlekken worden als storend ervaren en zijn perfect weg te halen. Daar de oorzaak van binnenuit komt, kunnen ze toch steeds weer op andere plekken op het lichaam verschijnen maar het symptoom, de hyperkeratose kan zonder problemen worden verwijderd.

We communiceren graag transparant over het behandelplan en de bijbehorende tarieven. Zodoende weet je altijd waar je aan toe bent. De prijs voor het verwijderen van pigmentvlekken is afhankelijk van de volgende factoren:

  1. De grootte van de pigmentvlekken
  2. Het aantal vlekken dat je wilt verwijderen.

U kunt eenvoudig  bij ABotée veilig huidoneffenheden laten verwijderen door middel van de Diathermie methode.

Hoogfrequente wisselstroom veroorzaakt warmte in het lichaam die zich aan de punt van een naaldje samenbalt. Hierdoor worden bepaalde oneffenheden in of op de huid verhit waardoor deze verdwijnen.

Heb je last van kleine pigmentvlekjes dan zijn de volgende tarieven van toepassing:

Tot  4 kleine plekjes:  € 65,00
Tot  8 kleine plekjes:  €  80,00
Tot 12 kleine plekjes:  € 95,00

Voor grote pigmentvlekken gelden andere tarieven. Dit gaat per tijd dat ik bezig ben. Bel of mail vrijblijvend voor een prijsindicatie.

Bij pigmentvlekken ( hyperpigmentatie) is er sprake van huidpigment. Hierdoor ontstaan plaatselijk donkere plekken in de huid. Melanine is het belangrijkste huidpigment; een donkerbruine kleurstof die door bepaalde cellen in de bovenste huidlaag wordt gemaakt. De aanmaak van grote hoeveelheden melanine kan het gevolg zijn van te veel blootstelling aan zonlicht of hormoonveranderingen.

Hoe ontstaat het?

Er zijn veel verschillende oorzaken voor door pigmentatie veroorzaakte verkleuringen van de huid ,dat er voor niemand aan te ontkomen valt. Dan nog zijn sommige risicofactoren te verminderen of zelf praktisch uit te schakelen. Een verkleurde huid kan bijvoorbeeld voorkomen vanwege een acneaanval, maar ook door het ouder worden, veranderingen in je hormoonhuishouding, en zelfs door stress en vochtgebrek in de huid. Uit onderzoek blijkt dat UVA en UVB stralen enkele van de voornaamste veroorzakers zijn van pigmentvlekken en huidverkleuringen. Dat is ook geen wonder. De zon is immers de factor bij uitstek die de huid aanzet tot pigmentatie, ofwel toename van de hoeveelheid pigment in de huid.

Indien diathermie niet mogelijk is kan hyperpigmentatie OOK heel goed behandeld worden met de peeling van Jan Marini. Deze peeling verwijdert in één keer 5 tot 8 dode huidlaagjes. Ook zijn er huidoplichtende behandelingen van Bernard Cassiere. En niet geheel onbelangrijk: U kunt bij A Botée zeer goede SPF’s kopen, die een goedkeuring hebben van de Amerikaanse Skin Cancer Foundation.

Pigmentvlekken-verwijderen-Hyperpigmentation_images-MariniLuminateFaceLotion_4_HD