WELKOM BIJ ABOTÉE

Huidverzorging & Huidproblemen

Onze schoonheidssalon aan de Laan van Meerdervoort 1571 in Den Haag is een praktijk voor Huidverzorging en Huidproblemen.

Na mijn basisdiploma in 1991 behaald te hebben, ben ik mij gaan specialiseren in huidproblematiek en anti-aging.  Dit betekent dat ik gespecialieerd ben in het behandelen van huidproblemen, o.a.:

– Verwijderen pigmentvlekken
– Acnebehandelingen
– Medische peelingen voor spectaculaire huidverbetering
– Wallen onder de ogen
– Verwijderen couperose ( rode adertjes)
– Behandelen van rosacea
– Anti Aging behandelingen/rimpels/wallen onder de ogen
– Verwijderen wratjes,steelwratjes en bloedblaasjes
– Rimpelcorrecties ( Bio Skin Jetting)
– Rugmassage/ Schouder- en nekmassage
– Voedingadviezen

Sinds 1992 ben ik  gediplomeerd Visagiste en dus kan ik tevens uw bruidsmake-up verzorgen of uw make-up voor een foto-shoot.

Omdat ik met meerdere merken werk in  ABotée Huidverzorging en Huidproblemen, kan ik zeer diverse gezichtsbehandelingen geven zoals;

  • Zuurstofbehandelingen op basis van honing
  • Anti Aging behandelingen
  • Fruitzuurpeelingen
  • Ophelderende behandelingen op basi van kiwi
  • Chocoladebehandelingen
  • Vocht/hydraterende behandelingen
  • Harsen
  • Epileren

Ik hoop dat u mijn website verder wilt bekijken. Mocht u meer informatie willen, dan kunt u mij altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.
Ik ben u graag van dienst.

Indien u het prettig vindt, kan ik ook altijd bij u thuiskomen voor een informatiegesprek of intake-gesprek. Ook kan ik veel behandelingen bij u thuis geven.

Daarnaast weet ik mij gesteund door de topmerken Jan Marini , MD Formulations , Alcina, Bernard Cassière en Jeunesse ( Instantly Ageless)   waardoor mijn ideeën kunnen worden omgezet in resultaat en daarvan kunt u profiteren.
Kortom: een zeer uitgebreid pakket aan mogelijkheden.
Ook voor het epileren van wenkbrauwen en het verven van de wimpers tot complete kuurbehandelingen voor zowel gelaat als lichaam bent u  hier aan het juiste adres. Ook kan ik voor veel behandelingen bij u thuis komen.
Wilt ook u weten wat ik voor u kan betekenen dan nodig ik u graag uit een afspraak te maken voor een vrijblijvend consult.
De kosten voor het consult bedragen € 33,00. Tijdens het consult worden uw wensen en verwachtingen geïnventariseerd, waarna we in overleg een programma kunnen samenstellen.
Om de effectiviteit van de gezichtsbehandelingen te versterken en te ondersteunen is er een ruim aanbod van specifieke, probleemoplossende producten voor handen en voor het bereiken van uw doel is het van groot belang dat u ook thuis die producten gaat gebruiken. Want een gezonde, mooie huid is alleen te bereiken met een goede nazorg en de juiste producten. Ik kan u precies uitleggen wat voor u het meest geschikt is.
Daarnaast is uw huid ook een weerspiegeling van uw inwendige gezondheid zoals bijvoorbeeld een goede darmwerking. Ook geef ik hiervoor voedingsadviezen. Het houdt dus niet op bij de huid aan de buitenkant. Ik kijk naar het geheel.
Een gezonde huid is een mooie huid, geeft u zelfvertrouwen en laat u stralen. Ik help u graag uw doel te bereiken. Een mooie huid is een keuze. Wees zuinig op uw huid: u heeft er maar één.